Våra tjänster


Återställ. Skydda. Förnya? - Vi fixar det


Exteriör tvätt

fr. 315:-

Förbehandling

Avspolning

Flygrostborttagning

Schamponering

Avtorkning

Textiltvätt

fr. 265:-

Förbehandling

Textiltvätt

Torkning

Polering

Flera typer

-

-

-

Vanlig 2-steg fr. 1.699:-

Enskilda områden 400:-

Korrosion-spår avlägsning 170:-

Interiör tvätt

fr. 395:-

Interiör städning

Fönsterputsning

Dammsugning & Våtdammsugning

Desinfektering

APC Behandling

Golvmattor uppfräschning

Motortvätt

fr.345:-

Avfetting

Pensling

Vinyl & rubber care

Lackförsegling

Flera typer

-

-

-

2-komponent (24mån) 2.845:-

Keramisk (6mån) 845:-

Enskilda områden 215:-

In- och utvändig tvätt

fr. 725:-

Interiör städning

Exteriör tvätt

Rökbehandling

fr. 1295:-

Sanering

Ozonbehandling

Rekond

Flera typer

-

-

Hel-Rekond 2.999:-

Halv-Rekond 1.600:-

Psst... vi finns på Trustpilot, Eniro och hitta.se!

Vi är stolta över att vara en del av Trustpilot, en plattform där våra kunder har möjlighet att dela sina upplevelser och åsikter om våra tjänster.

Vi är övertygade om att kundfeedback är av största vikt. Genom att vara närvarande på Trustpilot ger vi våra potentiella kunder en möjlighet att få insikt i vad våra befintliga kunder tycker om oss och hur vi kan möta deras förväntningar. Det ger oss också en möjlighet att kontinuerligt förbättra våra tjänster och upprätthålla den höga kvalitetsnivå vi strävar efter.

ANDRA BEHANDLINGAR

Utöver våra omfattande interiör/exteriör tjänster erbjuder vi även en rad andra behandlingar för att ge din bil en komplett vård och förbättring. Våra andra behandlingar inkluderar rökbehandling och pälsborttagning, motorrums tvätt, färgbehandling, gasbehandling och mycket mer. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att varje aspekt av din bil får den nödvändiga uppmärksamheten.

POLERING

Vår poleringstjänst är utformad för att ge din bil en spegelblank och strålande yta. Med vår expertis och professionella utrustning tar vi bort små repor, ojämnheter och oxidation från lacken för att ge din bil en ny glans. Vi använder högkvalitativa polermedel och tekniker för att återställa lackens djup och lyster.

EXTERIÖR

Få din bil att skina från alla vinklar med våra professionella exteriörtjänster. Vi erbjuder skräddarsydd bilvård för att förnya och skydda din bils yttre. Från noggrann tvätt och polering till lackskydd och lackreparationer - vi tar hand om varje detalj för att ge din bil en imponerande glans och ett strålande utseende. Med våra experthänder och högkvalitativa produkter får din bil den omsorg den förtjänar.

INTERIÖR

Vi erbjuder professionell interiörvård som tar hand om varje detalj inuti din bil. Vår skräddarsydda interiörtjänst inkluderar noggrann rengöring, dammsugning, behandling av tyger och läder, fönsterputsning och mycket mer. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter och tekniker för att återställa interiörens fräschör och ge den en ren och inbjudande känsla.

unsplash