Sedan 2023

"Skräddarsydd bilvård för en strålande resa."


Gagnef-Rekond

Gagnef Rekond är ett företag som grundades år 2023 med en passion för att erbjuda förstklassiga rekonditioneringstjänster. Vår princip bygger på att leverera högkvalitativa resultat samtidigt som vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. Vi tror på hållbarhet och tar aktivt initiativ för att säkerställa att våra tjänster är så miljövänliga som möjligt.

Gagnef Rekond är engagerat i att leverera det bästa möjliga resultatet till varje kund. Vi sätter kundnöjdhet i fokus och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Våra tjänster sträcker sig över ett brett spektrum av rekonditioneringsbehov, från omfattande exteriör- och interiörrengöring till specialiserade behandlingar för att bevara och förbättra fordonets skick.

Med ett starkt fokus på miljövänliga metoder använder vi noggrant utvalda produkter och tekniker för att säkerställa att våra rekonditioneringsprocesser är skonsamma mot miljön. Vi tror att kvalitet och hållbarhet går hand i hand, och det är därför vi strävar efter att erbjuda tjänster som inte bara gör din bil vacker och välskött, utan också tar hänsyn till vår gemensamma miljö, samtidigt som vi håller din plånbok oskadad.

Vårt mål på Gagnef Rekond är att vara branschledande och skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda överlägsna tjänster. Oavsett om du behöver en grundlig rengöring inför försäljning, vill bevara ditt fordon i toppskick eller helt enkelt njuta av en ren och fräsch körupplevelse, är vi här för att möta dina behov.

Välkommen till Gagnef Rekond - där kvalitet, miljömedvetenhet och enastående kundservice möts för att ge dig den ultimata rekonditioneringsupplevelsen.

Jordan Bäcklund, Grundare