Om oss


På Gagnef Rekond handlar allt om att ge din bil den bästa vård och rekonditioneringen den förtjänar.

Vilka vi är

Vi är ett nystartat företag som brinner för bilar och att se dem glänsa. Hos oss specialiserar vi oss inom bilvård och bilrekonditionering, och vår främsta målsättning är att ge ditt fordon en nytt liv och ett strålande utseende.

Vår vision är att bli det självklara valet för alla som vill ha en professionell och omsorgsfull behandling av sina bilar. Vi strävar efter att skapa en upplevelse av lyx och välbefinnande för våra kunder genom att erbjuda högkvalitativ service och resultat i världsklass samtidigt som vi erbjuder låga priser.

Vi tror att varje bil förtjänar att bli omhändertagen med omsorg och precision. Genom att använda de senaste teknikerna och produkterna i branschen, tillsammans med våra erfarna medarbetare, kommer vi att göra allt vi kan för att uppfylla och överträffa dina förväntningar.

Låt oss tillsammans ge din bil den bästa vården och återställa dess strålande utseende. Vi ser fram emot att skapa en enastående resa för din bil tillsammans med dig.

Jordan Bäcklund

Verkställande direktör, rekond-specialist.

Mitt namn är Jordan Bäcklund, VD och rekond-specialist på Gagnef-Rekond. Min passion för bilar och mitt intresse för deras skönhet drivit mig att starta Gagnef-Rekond.

Med en gedigen erfarenhet och kunskap inom bilvård och rekonditionering strävar jag efter att ge varje kund en unik och enastående upplevelse. Min målsättning är att inte bara lämna ditt fordon i perfekt skick, utan också att överträffa dina förväntningar och lämna dig med en bil som får dig att känna stolthet och glädje varje gång du stiger in i den.


Jag lägger stor vikt vid detaljer och noggrannhet i mitt arbete. Med hjälp av de senaste teknikerna och de bästa produkterna på marknaden strävar jag efter att uppnå perfektion i varje steg av processen. Din tillfredsställelse är min främsta drivkraft, och jag kommer alltid att sträva efter att överträffa dina förväntningar.

Jag ser fram emot att få möta dig och din bil och göra den skinande ren och i toppskick. Tillsammans kommer vi att återuppliva dess skönhet och låta den glänsa som aldrig förr. 

Milo

Kundrepresentant

Milo är en expert på att skapa en trevlig atmosfär här på Gagnef-Rekond. Hans arbetsmetod är helt unik. Han tar en snabb sniff på varje fordon som rullar in och bedömer dess behov av extra kärlek och uppmärksamhet. Han är inte rädd för att sätta sin tass ner när det gäller att ge våra kunder den bästa möjliga servicen.

Om du har några frågor eller funderingar är Milo alltid redo att svara (i sin egen specialutvecklade barkspråk). Han är även en mästare på att ge glada svansviftningar och sprida positiv energi till både personal och kunder. Han är helt klart den mjukaste och mest lurviga delen av vårt team!

Så kom förbi Gagnef-Rekond och upplev vår unika kombination av professionell fordonsrekonditionering och hundigt god service. Vi lovar att du kommer att bli imponerad av Milos förmåga att ge ditt fordon den "vov-faktor" som det förtjänar!"

unsplash