Bra
Sådär
Dåligt
 
Bra
Sådär
Dåligt
 
 
 
 
 
 
Jag har läst och godkänner alla villkor och policies Gagnef-Rekond har informerat mig om.
 
 

VIKTIG INFORMATION

När du lägger en bokning hos oss, tar vi oss tid att noggrant granska den för att säkerställa att vi kan uppfylla alla dina önskemål och att vi har ledig kapacitet under den valda tiden. För att säkerställa denna noggranna process kan tidsåtgången för granskningen förlängas något. Generellt sett kan du förvänta dig att det tar omkring 2 timmar för oss att utvärdera din bokning, och detta kan variera beroende på tidpunkten på dygnet.

Vänligen notera att om du gör en bokning efter kl. 21:00 på kvällen, kommer vi att bekräfta din bokning nästkommande dag vid öppningstiderna.

Efter att vi har noga granskat och bekräftat tillgängligheten för din bokning, kommer vi att skicka en officiell bekräftelse till dig via e-post. I detta mejl kommer du att finna detaljerad information om din bokning och de tjänster du har valt.

Vi ser fram emot att ta hand om ditt fordon och ge det den omsorg det verkligen förtjänar. Tack för att du väljer Gagnef-Rekond för din kommande bokning!

BETALNINGSINFORMATION

Vi tar emot ett flertal olika betalningssätt, läs mer här om betalningsprocessen

RÖKBEHANDLINGSINFORMATION

Läs mer här om hur vi utför Rökbehandling

UPPLYSNING!

Genom att klicka på "Jag har läst och godkänner" bekräftar jag att jag har läst och förstått all information som tillhandahålls. Jag godkänner villkoren, reglerna och integritetspolicyn som gäller för användningen av den här tjänsten.

Jag bekräftar också att jag är behörig att godkänna dessa villkor och att jag är över 18 år gammal eller har samtycke från min förmyndare att använda tjänsten. Genom att klicka på "Jag har läst och godkänner" accepterar jag alla ovanstående villkor och ger mitt medgivande att använda tjänsten eller produkten enligt dessa regler och villkor.